Campanii Amphion

 

 

Sesiune de informare A.F.C.N. la Tîrgu Mureş

5 septembrie 2008

 

Anunţ

 

 

 

Administraţia Fondului Cultural Naţional derulează un program de informare, care se adresează potenţialilor beneficiari ai A.F.C.N. : instituţii publice, organizaţii neguvernamentale, persoane fizice autorizate (artişti, meşteşugari populari, producători), societăţi comerciale care derulează activităţi culturale.

 

Vă anunţăm pe această cale că întâlnirea programată va avea loc la Tîrgu Mureş, în data de 5 septembrie a.c., începând cu orele 11:00 la Muzeul Judeţean Mureş - Secţia de Ştiinţele Naturii , Strada Horea nr. 24, sala de conferinţe - etajul unu. Sesiunea va fi susţinută de doamna director a Administraţiei F.C.N., Andreea Grecu.

 

În cadrul sesiunilor de informare sunt prezentate elementele necesare pentru accesarea fondurilor gestionate de către A.F.C.N, cât şi principiile generale de scriere şi de administrare ale unui proiect cultural.  

 

Sunt anunţate noile reglementări de concurs, potrivit Ordonanţei Guvernului nr. 51/1998, republicate, condiţiile de eligibilitate, priorităţile de finanţare, alte elemente de interes pentru participarea la sesiunea de finanţare A.F.C.N.  

 

De asemenea, se organizează întâlniri de lucru pentru beneficiarii contractelor de finanţare pentru anul 2008. Activitatea destinată organizaţiilor cofinanţate urmăreşte îmbunătăţirea modului în care se derulează în prezent contractele de finanţare, prin consultări cu specialişti pe probleme financiare.

 

Vă invităm să apelaţi în continuare la informarea şi consilierea directă, prin întrevederi, audienţe, consultanţă,  convorbiri telefonice, dar şi indirectă, prin poşta electronică, la adresa contact@afcn.ro

 

În anul 2008 au avut loc întâlniri cu operatorii culturali în oraşe precum Cluj- Napoca, Jimbolia, Bacău, Sighişoara.

 

Pentru întâlnirea programată la Tîrgu Mureş, persoana de contact este dna. Angela Săplăcan, mobil: 0747 77 32 99.

 

Pentru mai multe informaţii legate de activitatea A.F.C.N. şi de posibilitatea organizării unor sesiuni de informare în oraşul dvs., vă rugăm să o contactaţi pe dna. Roxana Marin, referent relaţii cu publicul, fax: 031.401.19.89, e-mail:  contact@afcn.ro