Practica interdisciplinara

CURS PERSONAL BRANDING LA AMPHION

    Centrul de Practică Interdisciplinară „CePrInt” din cadrul Asociației Culturale Amphion a organizat joi, 6 noiembrie 2014, la sediul din Tîrgu Mureș, strada Artei nr. 7,  cursul cu tema „Personal Branding”, susținut de doamna psiholog dr. Monica Filpișan și doamna psiholog Cristina Monica Ormenișan.
    La curs au participat studenți  și absolvenți care au efectuat stagii de practică la Asociația Culturală Amphion în ultimii doi ani universitari, respectiv  2012-2013 și 2013-2014. Aceștia au avut prioritate la înscriere și au beneficiat de gratuitate, scopul cursului fiind acela de a le acorda un sprijin suplimentar în tranziția de la școală la viața activă.
    Astfel, timp de patru ore intense, doi traineri cu vastă experiență în gestionarea resurselor umane și recrutarea de personal – doamna Psiholog Dr. MONICA FILPIȘAN și doamna Psiholog CRISTINA MONICA ORMENIȘAN – i-au învățat pe participanții la curs cum să se pună în valoare în fața potențialului angajator și le-au dezvăluit secrete și trucuri esențiale pentru succesul în carieră.
Studenții și proaspeții absolvenți au aflat de ce este important să își fixeze obiective, cum să își conceapă CV-ul astfel încât să atragă atenția asupra valorii lor, cum se pot promova eficient pe rețelele de socializare și pe site-urile de recrutare și cum să se prezinte la un interviu de angajare.
Feed-back-ul pe care ni l-au oferit cursanții noștri ne onorează și ne motivează să continuăm să le oferim tinerilor studenți și absolvenți sprijin real în dezvoltarea unei cariere de succes.
"Consider că acest curs a fost educativ. Este de mare ajutor pentru întocmirea unui CV și pentru susținerea unui interviu. Am discutat lucruri utile în vederea obținerii unui loc de muncă în care este necesară prezentarea unui CV și susținerea unui interviu".

"Mi-au ținut atenția captată pe tot timpul cursului, ceea ce mi-a plăcut enorm. Consider că lucrurile pe care le-am învățat azi, îmi vor fi foarte utile pe viitor. Personal, sunt foarte recunoscătoare. Mulțumesc!"


Puteți vedea aici câteva imagini surprinse în timpul cursului de Personal Branding.

Mugur Gorea, Specialist în relații publice, Asociația Culturală AMPHION12 noiembrie 2014