Campanii Amphion

 

Dragi prieteni,

 

Numarul impresionant de carti care s-au strans in aceasta campanie a facut posibila o imbunatatire a proiectului initial: campania Carte de Craciun daruieste nu doar cate o carte unui copil, ci si cate o biblioteca publica! Fondul de carte initial, constituit prin donatiile dvs., va fi ulterior imbogatit prin efortul comunitatilor locale beneficiare.

A fost finalizata procedura de selectie a celor 5 sate muresene care se vor bucura, in aceasta prima etapa, de rezultatele campaniei "Carte de Craciun". Acestea sunt: Archita, Soard, Valureni, Ormenis si Faragau. La selectie s-a tinut cont, printre alte criterii, de: distributia in teritoriu a satelor, existenta unei scoli si lipsa unei biblioteci, dorinta si capacitatea comunitatii locale de a administra o biblioteca locala (existenta spatiilor corespunzatoare si a voluntarilor).

Echipa Amphion si partenerii sai va multumesc inca o data!

 

 

Amphion si partenerii sai multumesc celor care au avut bunavointa de a contribui financiar la achizitionarea de carti pentru campania Carte de Craciun: doamnei Raluca Sandru, Camerei Notarilor Publici Targu-Mures si Biroului Notarilor Publici Asociati Baculea & Dobirta. Pana la aceasta ora, in contul dedicat campaniei s-au strans nu mai putin de 5.700 RON (57.000.000 ROL).

 

 

Dupa ce au sortat si asezat in cutii peste 10.000 de carti, voluntarii Amphion declara ca (fara suparare!) nu mai vor sa auda de carti! …asa, vreo cateva zile 

Anca, Mihaela, Shobo, Puni si Ovi - TTM, Informatia de Mures si Amphion va multumeste…